Nye svømmekurs starter opp 8. Jan på Kysta og Sjølyst « lev aktivt med sykdommen i vann» gamle og nye hjertelig velkommen, dette trenger vi og det er gøy. (se mer under bassengtrening) 

BASSENG TRENING er stengt inntil videre, mer info vil komme på nyåret 2021

Årsmøtet 2020

Som kjent ble årsmøtet den 12. mars avlyst etter anmodning fra NHF grunnet frykt for koronasmitte. I lys av situasjonen har styret besluttet at årsmøtet utsettes til våren 2021, og at styret fortsetter som før med samme sammensetning. Valget som skulle vært i år, blir også utsatt til 2021.

Aktivitetsplan 2020

15. mai: Likepersonkonferanse med Buskerud og Telemark

Den planlagte likepersonkonferansen med Buskerud og Telemark på Torp Hotel, Sandefjord, er avlyst. Temaet var kosthold/ernæring og livsmestring.

Vi håper å komme tilbake til dette temaet ved en senere anledning.

 

19. august: Lunsj i bøkeskogen i Larvik

Se under medlemstreff 2020

 

Medlemsmøte torsdag 22 oktober kl. 17.00

Møtested:    Torp Hotel, Fokserød

Vi møttes nok en gang til hyggelig samvær, Torunn Jacobsen ønsket velkommen. 18 fremmøtte. Pga koronasituasjonen var det vanskelig å arrangere noenunderholdning, så vi møttes rett og slett for å prate og hygge oss.

Før middagen ble servert, hadde vi en halv time til rådighet. Det kom et viktig innspill fra et av medlemmene om hvor viktig det er å revaksinere seg mot polio hvert 10. år. Dem av oss som ikke har gjort dette, ble sterkt oppfordret om å skride til verket og få det gjort. Det beskytter både oss selv og andre.

Så var det duket for middag, noe en sulten forsamling hadde gledet seg til. Alltid godt å komme til ferdig mat! Over dessert og kaffe gikk praten livlig rundt bordet, vi er som en stor familie, og det er alltid hyggelig å treffe hverandre.

Tradisjonen tro var det også utlodning av gevinster, og det knytter seg stor spenning til hva den enkelte pakker ut. Kveldens "høydare" var nok en pakke med tulipanløk som vitner om en ny vår og lysere tider etter en langvarig "mørketid", i dobbelt forstand.


3. desember: Julemøte på Torp Hotel, Sandefjord

Vårt årlige julemøte er et høydepunkt og en hyggelig avslutning på året som er gått. Vi håper at situasjonen har endret seg betraktelig innen desember, og at det er trygt å møtes uten så strenge sikkerhetstiltak.

Det blir servering av middag, påmelding og tidspunkt kommer vi tilbake til.

 

Videre informasjon

Vi sender ut nærmere informasjon etter hvert som datoene nærmer seg. Da gjenstår å ønske alle en riktig høst/vinter og at dere holder dere friske.

Hilsen styret i LFPS Vestfold