Nye svømmekurs starter opp 8. Jan på Kysta og Sjølyst « lev aktivt med sykdommen i vann» gamle og nye hjertelig velkommen, dette trenger vi og det er gøy. (se mer under bassengtrening) 

BASSENG TRENING er stengt inntil videre, mer info vil komme etter sommeren.

Kjære alle sammen.  (27 april 2020)

Vi håper alle er friske og ved godt mot i denne vanskelige tiden!

 

Årsmøtet 2020

Som kjent ble årsmøtet den 12. mars avlyst etter anmodning fra NHF grunnet frykt for koronasmitte. I lys av situasjonen har styret besluttet at årsmøtet utsettes til våren 2021, og at styret fortsetter som før med samme sammensetning. Valget som skulle vært i år, blir også utsatt til 2021.

 

Aktivitetsplan 2020

15. mai: Likepersonkonferanse med Buskerud og Telemark

Den planlagte likepersonkonferansen med Buskerud og Telemark på Torp Hotel, Sandefjord, er avlyst. Temaet var kosthold/ernæring og livsmestring.

Vi håper å komme tilbake til dette temaet ved en senere anledning.

 

19. august: Lunsj i bøkeskogen i Larvik

Vi satser på å gjennomføre lunsjen fordi vi kan spise utendørs. Omvisningen blir avlyst, det viktigste er å møtes og få en god prat. Vi holder avstand og overholder smittevernreglene fra myndighetene.

Fint om du/dere kan melde fra til styret før sommeren om ev deltakelse, slik at vi kan få bestilt bord og mat. Vi kommer tilbake til tidspunkt og oppmøtested.

 

22. oktober: Medlemsmøte på Torp Hotel, Sandefjord

Forhåpentligvis kan vi også gjennomføre medlemsmøtet, som er innendørs, forutsatt at vi holder avstand og at smittefaren er under kontroll.

Temaet er uavklart i øyeblikket, det kommer vi tilbake til. Det samme gjelder tidspunkt.

 

3. desember: Julemøte på Torp Hotel, Sandefjord

Vårt årlige julemøte er et høydepunkt og en hyggelig avslutning på året som er gått. Vi håper at situasjonen har endret seg betraktelig innen desember, og at det er trygt å møtes uten så strenge sikkerhetstiltak.

Det blir servering av middag, påmelding og tidspunkt kommer vi tilbake til.

 

Videre informasjon

Vi sender ut nærmere informasjon etter hvert som datoene nærmer seg. Da gjenstår å ønske alle en riktig god vår og sommer, og at dere holder dere friske.

 

God sommer!

Hilsen styret i LFPS Vestfold